• Een lied voor elke gelegenheid
  • Wij werken samen met professionele componisten en singersongwriters
  • Combi Deals

Studio Barne heeft een mooi lied voor je gemaakt, maar wat nu?


Wij werken samen met professionele studio's, waar jezelf achter de microfoon kunt kruipen om jouw lied ook zelf in te zingen. Wat is er mooier dan een professionele  opname waarop je jouw geliefden toezingt. Opgenomen met de beste apparatuur en vakkundig afgemixt. Of wat dacht je van een technisch volwaardige opname van jouw eerste echte zelf geschreven pop-song.  Gemixt en gemasterd "like a pro".

Alles is mogelijk met één van onze sterk geprijsde Studio Op Maat pakketten.  Of het nu gaat om een volwaardige opname studio of een budget home-studio voor de beginneende producer. Wij hebben de passende ruimte voor jou.

Klik op de knop hier onder voor meer informatie
of gebruik het menu aan de rechterkant om de ruimtes te bekijken.

 

Je krijgt een halve dag (ochtend of middag) om onder vakkundige begeleiding van een allround technicus jouw lied op te nemen. De eigenaar van de studio staat klaar om jou, indien nodig, van deskundig advies of productie tips te voorzien. Dit pakket is inclusief ontvangst, opnames, begeleiding, gebruik apparatuur, een basis mix en afleveren van een mp3 en /of WAV bestanden, en duurt  4 uur. Je bent welkom om eigen muzikanten mee te nemen of gebruik te maken van een backingtrack /orkestband. Wij leveren gratis de backingtrack aan (indien beschikbaar) voor bestaande liedjes.