• Een lied voor elke gelegenheid
  • Wij werken samen met professionele componisten en singersongwriters
  • Combi Deals

Studio Barne heeft een mooi lied voor je gemaakt, maar wat nu?


Wij werken samen met professionele studio's, waar jezelf achter de microfoon kunt kruipen om jouw lied ook zelf in te zingen. Wat is er mooier dan een professionele  opname waarop je jouw geliefden toezingt. Opgenomen met de beste apparatuur en vakkundig afgemixt. Of wat dacht je van een technisch volwaardige opname van jouw eerste echte zelf geschreven pop-song.  Gemixt en gemasterd "like a pro".

Alles is mogelijk met één van onze sterk geprijsde Studio Op Maat pakketten.  Of het nu gaat om een volwaardige opname studio of een budget home-studio voor de beginneende producer. Wij hebben de passende ruimte voor jou.

Klik op de knop hier onder voor meer informatie
of gebruik het menu aan de rechterkant om de ruimtes te bekijken.

 

Een klein budget?

Wij heten je van harte welkom in onze eigen home-studio. Voor  € 125,-  maak ik in een  ochtend of middag (3 uur) een prachtige opname van je stem. Je kunt mee zingen met een orkestband op de koptelefoon of jezelf begeleiden op gitaar of piano.

Wil je het toch liever wat grootser aanpakken? Wij werken samen met verschillende professionele opname studio's in de omgeving van Utrecht, Aalten en Rotterdam.  Hier kun je al terecht vanaf € 249,-

Populair!

Studio Deal I (2 uur)

€ 249,00
Populair!
Populair!

Studio Deal I (2 uur)

€ 249,00

Je gaat in een professionele opname studio, jouw lied met backingtrack (mp3 of wav indien aanwezig), opnemen onder begeleiding van een professioneel geluidstechnicus. Dit pakket is inclusief ontvangst, opnames, begeleiding, gebruik apparatuur,  Een basis mix en afleveren van een mp3, en duurt ongeveer 2 uur  Wij leveren gratis de backingtrack (indien beschikbaar) aan voor bestaande liedjes.

Studio Deal II (4 uur)

€ 375,00

Studio Deal II (4 uur)

€ 375,00

Je krijgt een halve dag (ochtend of middag) om onder vakkundige begeleiding van een allround technicus jouw lied op te nemen. De eigenaar van de studio staat klaar om jou, indien nodig, van deskundig advies of productie tips te voorzien. Dit pakket is inclusief ontvangst, opnames, begeleiding, gebruik apparatuur, een basis mix en afleveren van een mp3 en /of WAV bestanden, en duurt  4 uur. Je bent welkom om eigen muzikanten mee te nemen of gebruik te maken van een backingtrack /orkestband. Wij leveren gratis de backingtrack aan (indien beschikbaar) voor bestaande liedjes.