Studio Barne; Wie, wat, waar, en hoe!

WIJ ZIJN STUDIO BARNE
 PRODUCENT VAN UW LIED OP MAAT


Wij zijn een collectief van zeer enthousiaste en creatieve liedjesschrijvers, muziekmakers en geluidstechnici.
Wij zijn gedreven singer-songwriters, professionele muzikanten en vakkundige tekstdichters. 
We hebben veel ervaring in het schrijven, componeren en zingen van liedjes en muziek.
Van pop tot country, liefdesliedjes en meer. U vindt ons op o.a. Spotify en YouTube
Wij zijn allesbehalve AI. Wij zijn.....

Oprichter, bedenker en  eigenaar

Oprichter, bedenker en eigenaar is Arne Overbeek Echtgenoot en vader van drie kinderen. In zijn vrije tijd een begenadigd tekstschrijver, verhalen verteller en theater maker.  In 2017 werd  hij  geveld door een ernstige ziekte, verloor zijn baan en besloot toen het roer drastisch om te gooien. Zodra alle behandelingen achter de rug waren en de dokters groen licht gaven, richtte hij zijn bedrijf Studio Barne op om daarmee zijn grote passie en jeugd droom - het schrijven van liedjes - waar te maken. Wat later besloot Arne nog een grote stap in zijn leven te wagen  door zich in te schrijven voor de vakopleiding Geluidstechniek / Producer bij Sound Education Nederland. Deze opleiding wist hij met een mooie 'Cum Laude' af te sluiten.  Door zijn steeds uitbreidende netwerk  en toegang tot mensen uit het "vak" was de samenwerking met professionals een logisch gevolg. Zo is Studio Barne  uitgegroeid tot wat het nu is.  Een platform voor liedjesschrijvers en muziekmakers en een centrale plek voor iedereen die iets zoekt op het gebied van muzikale entertainment, aankleding of omlijsting.

Overigens is  de naam Studio Barne een samenvoeging van zijn naam en die van zijn vrouw Barbara.

Wat we doen

Wij schrijven de mooiste, grappigste en inspirerendste teksten. Voor jou! Wij componeren muziek met passie, gevoel en oog voor jouw verhaal.  Wij luisteren naar je wensen en denken mee. Wij schrijven jouw lied op maat. Maar we doen meer....

We leveren een demo bij jouw lied.  Als je wilt, professioneel ingezongen door een zanger of zangeres naar keuze.  Wil jezelf mee zingen met jouw lied, dan leveren we een karaoke backingtrack en/of video.

Wil je het nog professioneler aanpakken? Onze geluidstechnici staan voor je klaar om de magie van jouw stem te vangen in een van onze opname of home-studio's

Hoe we het doen

De meeste van ons hebben een eigen home-studio / opname faciliteiten of soms zelfs een grote opname studio.  Ook is de nodige professionele apparatuur aanwezig zo als goede condensator zang microfoons en dynamische instrumenten mic's, Maar ook Pro software om de muziek in op te slaan en te bewerken. Natuurlijk zijn de instrumenten zelf in vele variaties aanwezig. Van akoestische en elektrische gitaren tot drumsets en keyboard of piano.


Studio Barne werkt samen met professionele componisten,
singer-songwriters, tekstdichters en audio engineers