Professionele singer-songwriters, zangers en zangeressen, componisten en tekstdichters.

WELKOM BIJ STUDIO BARNE
VOOR ELKE LIED DE JUISTE PROFESSIONAL


Met onze creatieve professionals geven wij al jouw gedachten, verlangens, dromen en levensovertuiging een stem. 
Deze singer-songwriters, zangers en zangeressen, componisten en tekstdichters pur sang, weten jouw wensen en ideeën te vertalen naar de mooiste liedjes. Ieder in zijn of haar eigen stijl. Beluister de verschillende stijlen en zangstemmen op deze pagina en kies welke stem en/of stijl het beste past bij jouw project. Wil je jouw lied professioneel laten inzingen?
Onze zangeres en zangeressen maken kundige en professionele opnames, en gaan altijd, voor het beste resultaat.

Elliott

Deze Amersfoortse singer-songwriter was al vanaf jonge leeftijd enthousiast bezig met eigen liedjes schrijven. Met zijn band The Elite treed hij regelmatig op in en rond omgeving Amersfoort. Solo gaat hij onder de naam Emb-S en zingt hij zowel Engels- als Nederlandstalig.Julia

‘Het maken van nieuwe nummers is als het maken van een puzzel van muziek én tekst. Dat proces van puzzelen evolueert over verschillende weken. En daarin probeer ik altijd op zoek te gaan naar de vraag: wat voel ik echt?’

Julia studeerde op het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, en bracht afgelopen jaar samen met Eva Mareen haar 1e muzikale theater voorstelling op de planken. Met haar prachtige stem en gevoelige composities, weet ze de mensen in het hart te raken.


Moos

Moos komt uit Utrecht en maakt muziek en andere kunst onder de naam zuurpruimpje.  Een singer-songwriter pur sang. Schrijft en produceert eigen muziek. Moos begon als kind al met het schrijven van nummers, toen in het Engels, en nu ook veel in het Nederlands. Naast schrijven zingt Moos ook al van jongs af aan en begeleid dienszelf daarbij op de gitaar of piano.  Moos heeft een herkenbare eigen stijl. 


Jildou

"Mensen raken en verbinding creëren", dat staat centraal voor singer-songwriter Jildou. Liedjes schrijven is iets waar zij al van kinds af aan mee bezig is. Inmiddels is ze afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in de richting songwriting en productie. Jildou heeft ervaring met het schrijven van o.a. kleinkunst, pop, country, dance, en alles daar tussenin. Ook haar pakkende, poëtische, en soms kwetsbare teksten komen recht uit het hart.


André

Deze tekstdichter, woordkunstenaar en componist weet als geen ander de emotie te vatten in een lied of "Spoken Word" met impact. André’s composities kenmerken zich door het voornamelijk gebruik van zijn stem als instrument.  Als zanger, stemacteur of voice-over, is dit een stem die je raakt.

 

 


Marieke

Singer-songwriter Marieke neemt je graag mee in het verhaal van het lied. Ze is een allround zangeres en zingt kleinkunstliedjes, pop/jazz, gevoelig of luchtig, dynamisch of ingetogen. In Augustus 2021 kwam haar eerste EP "LEVENSECHT" uit.  Een warm stemgeluid gecombineerd met tekstbeleving zorgt voor muziek die binnenkomt.


Richard

Singer-songwriter Richard timmert al een tijdje aan de weg. Als zijn alter ego mr. Kabuki maakt hij elektronische alternatieve rock met Indische invloeden. Zijn onmiskenbaar krachtige stemgeluid, leent zich echter ook uitstekend voor pop / rock of ballad.  


 


Cas

Muziek is altijd zijn passie geweest. In zijn jeugd kreeg hij verschillende stijlen mee, en daarom ook een brede interesse. Of het nu ging om UB40 of Celine Dion, het raakte hem allemaal op verschillende manieren. Al vroeg wist hij: Ik wil ook mensen raken mijn stem. In 2020 kwam zijn debuut single 'A Better Me' uit gevolgd door zijn eerste album "Getting To Know Me" in 2022


Wendy

Wendy is een jazzy zangeres, singer-songwriter en docent muziek. Ze  studeerde af aan het conservatorium en zong de afgelopen jaren in de band The Ninth Bar. Met een rugzak vol aan techniek, muzikale kennis, plezier en zelfexpressie, staat ze klaar om uw lied op de mooist mogelijke manier vocaal te vertolken.

 


Barbara

Hoi, mijn naam is Barbara, en ik ben jouw voice-over/stemactrice. Niets lijkt mij leuker dan jouw stemopdracht te mogen inspreken. Wat je van mij mag verwachten is een frisse, vrolijke, vlotte stem, waarmee je alle kanten op kunt. Mijn stem is warm, maar ook stoer, vrolijk, maar ook serieus. Soms een tikje ondeugend en soms een beetje streng. Maar alles met gevoel voor jouw wensen en jouw publiek.
I AM YOUR VOICE

Suus

Suus is een 20-jarige singer-songwriter, die studeert aan de Rockacademie in Tilburg. Ze  schrijft met regelmaat in opdracht voor diverse artiesten, bedrijven en ander gezelschap. Van Rock naar Jazz naar Nederpop tot R&B.  In haar Nederlandse en Engelstalige teksten maakt ze graag gebruik van lichte humor en sfeervolle metaforen.


Ger

Maak kennis met Nederlandstalig zanger Ger. Luisterliedjes, kleinkunst & Nederpop smelten naadloos in elkaar over. Qua warmte en timbre lijkt zijn stem lijkt enigszins op die van Benny Neyman. Hij wordt dan ook vaak gevraagd nummers van hem te zingen, zoals Waarom Fluister ik je naam nog,  en vele anderen.                                                                          


Marijn

Marijn heeft altijd al een diepe fascinatie gehad voor hoe de mens kijkt op zichzelf en de wereld. De muziek die hij schrijf, heeft dan ook vaak een diepere boodschap. Iets waarmee hij mensen hoop te raken. Deze singer-songwriter draagt die boodschap dan ook graag uit door middel van zang, rap en/of spoken word, begeleid door jazzy harmonieën en saxofoon. Vaak komen daar veel metaforen en beeldspraak aan te pas..


Niek

Muziek is altijd al geweest waar deze Amersfoortse jazzmuzikant voor leeft. Hij begon als saxofonist, maar is steeds meer allround muzikant geworden; hij componeert en zingt steeds meer en wordt daarin professioneel begeleid op het Koninklijk Conservatorium. Zijn stijl is warm, verhalend en puur.  Met zijn zwoele, donkere stem geluid, geeft hij jouw lied een warm romantisch randje