• Een lied voor elke gelegenheid
  • Wij werken samen met professionele componisten en singersongwriters
  • Combi Deals

Tekst Op Maat - incl. backingtrack

€ 69,99

Tekst Op Maat - incl. backingtrack

€ 69,99

Tekst op bestaande muziek naar keuze voor elke gelegenheid - Incl. karaoke backingtrack (zonder zang - indien voorradig!). Een 1e concept wordt binnen een week aangeleverd.
Sale!

Combi Deal I

€ 194,99 € 175,00
Sale!
Sale!

Combi Deal I

€ 194,99 € 175,00

Met deze deal maken wij een compleet nieuw lied voor jou. We componeren en arrangeren de muziek, schrijven de tekst en leveren alles aan inclusief een ingezongen demo (piano of gitaar). Uiteraard komt dit lied tot stand na uitgebreid overleg met jou. Wij streven er bovendien na om binnen 14 dagen een eerst concept idee naar je toe te sturen.

(Let op: Wil je jouw lied laten inzingen door een professioneel zanger of zangeres naar keuze? Kies dan voor pakket Combi Deal III )

Muziek Op Maat

€ 125,00

Muziek Op Maat

€ 125,00

Wij schrijven de muziek bij jouw tekst. Heb je een mooie tekst geschreven, maar wil de muziek niet zo lukken? Dan is dit het pakket voor jou Wij brengen samen met jou je wensen in kaart en leveren vaak binnen 1 week een eerste concept af. Uiteindelijk krijg je het eindresultaat inclusief in ingezongen demo track

Sale!

Combi Deal II

€ 168,99 € 160,00
Sale!
Sale!

Combi Deal II

€ 168,99 € 160,00

Een compleet nieuwe Tekst Op Maat op bestaande muziek van jouw keuze, PLUS een prachtige ingezongen demo door een zanger of zangeres eveneens door jouwzelf uitgekozen. Daarnaast krijg je van ons gratis een karaoke versie van de backingtrack. Zo wordt je de ster van je eigen feest. Wij streven er na binnen een week een eerste concept af te leveren.


 

Zang Op Maat

€ 99,00

Zang Op Maat

€ 99,00

Jouw eigen lied ingezongen door een van onze professionele zangers of zangeressen (naar keuze). Inclusief een aangeleverde demo track in MP3 format. Het kan nu met deze super deal. Ook in combinatie met de Tekst Op Maat of Muziek Op Maat pakketten


Sale!

Combi Deal III

€ 293,99 € 279,00
Sale!
Sale!

Combi Deal III

€ 293,99 € 279,00

Het complete pakket voor elke gelegenheid. Een unieke nieuwe song. Muziek en tekst, ingezongen door een professioneel zanger of zangeres. Die je ook nog eens zelf kunt uitkiezen
- incl schrijven van de tekst en muziek
- incl inzingen door professionele zanger
- incl Af mixen
- incl studio ruimte en apparatuur
- incl Backingtrack

 

Muziek Video Op Maat

€ 75,00

Muziek Video Op Maat

€ 75,00

Met dit pakket krijg je een sfeer video van jou eigen lied. De video wordt op gemaakt uit een afwisseling van foto's en bewegende beelden, die middels zo genaamde "transisions" in elkaar overvloeien. Om de video meer persoonlijk te maken, kunt u uw eigen foto's en beelden aanleveren.

Karaoke Video Op Maat

€ 59,95

Karaoke Video Op Maat

€ 59,95

Met deze video projecteren we de voor jouw gemaakte tekst op de maat van de muziek op het scherm. De video heeft een vaste achtergrond (foto / kleur) met animatie (bijvoorbeeld: sterren, bellen of sneeuw). Persoonlijke inbreng door bijvoorbeeld het aanleveren van een foto is mogelijk.

Sale!

Karaoke Combi Deal

€ 129,98 € 120,00
Sale!
Sale!

Karaoke Combi Deal

€ 129,98 € 120,00

Een combinatie van de pakketten:

- Tekst Op Maat
- Karaoke Video Op Maat

Studio Deal I (2 uur)

€ 129,00

Studio Deal I (2 uur)

€ 129,00

Je gaat in de studio, jouw liedmet backingtrack (mp3 of wav indien aanwezig), opnemen onder begeleiding van een professioneel geluidstechnicus. Dit pakket is inclusief ontvangst, opnames, begeleiding, gebruik apparatuur, afmixen en afleveren van een mp3, en duurt ongeveer 2 uur  Wij leveren gratis de backingtrack (indien beschikbaar) aan voor bestaande liedjes.

Studio Deal II (4 uur)

€ 275,00

Studio Deal II (4 uur)

€ 275,00

Je krijgt een halve dag (ochtend of middag) om onder vakkundige begeleiding van een allround technicus jouw lied op te nemen. De eigenaar van de studio staat klaar om jou, indien nodig, van deskundig advies of productie tips te voorzien. Dit pakket is inclusief ontvangst, opnames, begeleiding, gebruik apparatuur, afmixen en afleveren van een mp3 en /of WAV bestanden, en duurt  4 uur. Je bent welkom om eigen muzikanten mee te nemen of gebruik te maken van een backingtrack /orkestband. Wij leveren gratis de backingtrack aan (indien beschikbaar) voor bestaande liedjes.

Sale!

Studio Deal Complete

€ 469,99 € 400,00
Sale!
Sale!

Studio Deal Complete

€ 469,99 € 400,00

Met dit complete pakket schrijven wij jouw eigen speciale lied op maat. Muziek en tekst. Vervolgens ga je met dit lied 4 uur de studio in om een geweldig klinkende opname te maken. Eventueel met eigen muzikanten (niet inbegrepen) of met een door ons gemaakte backingtrack. Dit pakket is inclusief
- Schrijven van de muziek
- Schrijven van de tekst
- Maken van een demo backingtrack
- 4 uur opname tijd in de studio
-  geluidstechnicus
- Gebruik apparatuur en afmixen
- Eind opname op mp3 of WAV

Voor meer informatie stuur je een e-mail naar info@studiobarne.nl