Een Prijs Op Maat, betaalbare combi-pakketten voor al uw Wensen Op Maat

WELKOM BIJ STUDIO BARNE
VOOR ELKE LIED DE BESTE PRIJS


Wij maken jouw lied, songtekst, muziekstuk, of video tegen een eerlijke en betaalbare prijs.
Voor standaard-pakketten een all-in vast tarief (wel zo makkelijk), maar heeft u meer wensen of een aanpassing op een standaard-pakket, dan krijgt u van ons een duidelijke, scherpe, maar vooral vrijblijvende offerte. 

Prijzen op deze website zijn particulieren tarieven. Bent u een bedrijf, neem dan contact op via info@studiobarne.nl en wij maken voor u een passende offerte.

Onze prijzen zijn gebaseerd op het Fair Trade principe, zodat ook wij de bij ons aangesloten creators, een eerlijke vergoeding kunnen bieden.

Studio Barne is vrijgesteld van BTW-plicht, en heft daarom geen btw op haar facturen. Prijzen zijn all-in zonder verborgen kosten.


Gratis karaoke track

Tekst Op Maat

€ 99,00
Gratis karaoke track

Tekst Op Maat

€ 99,00

Tekst op bestaande muziek naar keuze voor elke gelegenheid - Incl. gratis karaoke backingtrack (zonder zang - indien voorradig!). Een 1e concept wordt binnen een week aangeleverd.


Sale!

Combi Deal I

€ 549,99 € 499,00
Sale!

Combi Deal I

€ 549,99 € 499,00

Met deze deal maken wij een compleet nieuw lied voor jou. We componeren en arrangeren de muziek, schrijven de tekst en leveren alles aan inclusief een ingezongen demo (piano of gitaar). Uiteraard komt dit lied tot stand na uitgebreid overleg met jou. Wij streven er bovendien na om binnen 14 dagen een eerst concept idee naar je toe te sturen.
(Let op: Wil je jouw lied laten inzingen door een professioneel zanger of zangeres naar keuze? Kies dan voor pakket Combi Deal III )

Sale!

Karaoke Combi Deal

€ 185,00 € 175,00
Sale!

Karaoke Combi Deal

€ 185,00 € 175,00

Een combinatie van de pakketten:

- Tekst Op Maat
- Karaoke Video Op MaatBest Buy!

Combi Deal II

€ 349,00 € 325,00
Best Buy!

Combi Deal II

€ 349,00 € 325,00

Een compleet nieuwe Tekst Op Maat op bestaande muziek van jouw keuze, PLUS een prachtige ingezongen demo door een zanger of zangeres eveneens door jouzelf uitgekozen. Daarnaast krijg je van ons gratis een karaoke versie van de backingtrack. Zo kunt u het lied ook makkelijk zelf meezingen. 

Zang Op Maat

€ 249,00

Zang Op Maat

€ 249,00

Jouw eigen lied ingezongen door een van onze professionele zangers of zangeressen (naar keuze). Inclusief een aangeleverde demo track in MP3 format. Het kan nu met deze super deal. Ook in combinatie met de Tekst Op Maat of Muziek Op Maat pakketten

Sale!

Combi Deal III

€ 749,00 € 699,00
Sale!

Combi Deal III

€ 749,00 € 699,00

Het complete pakket voor elke gelegenheid. Een unieke nieuwe song. Muziek en tekst, ingezongen door een professioneel zanger of zangeres. Die je ook nog eens zelf kunt uitkiezen
- incl schrijven van de tekst en muziek
- incl inzingen van een demo door professionele zanger
- incl basis demo mix


 

Muziek Op Maat

€ 349,00

Muziek Op Maat

€ 349,00

Wij schrijven de muziek bij jouw tekst. Heb je een mooie tekst geschreven, maar wil de muziek niet zo lukken? Dan is dit het pakket voor jou Wij brengen samen met jou je wensen in kaart en leveren vaak binnen 1 week een eerste concept af. Uiteindelijk krijg je het eindresultaat inclusief in ingezongen demo track


Met deze video projecteren we de voor jouw gemaakte tekst op de maat van de muziek op het scherm. De video heeft een vaste achtergrond (foto / kleur) met animatie (bijvoorbeeld: sterren, bellen of sneeuw). Persoonlijke inbreng door bijvoorbeeld het aanleveren van een eigen foto mogelijk.


Muziek video (clip)

Prijs via offerte vanaf € 199

Met dit pakket krijg je een sfeer video van jou eigen lied. De video wordt op gemaakt uit een afwisseling van foto's en bewegende beelden, die middels zo genaamde "transisions" in elkaar overvloeien. Om de video meer persoonlijk te maken, kunt u uw eigen foto's en beelden aanleveren. 

 

Populair!

Studio Deal I (2 uur)

€ 249,00
Populair!

Studio Deal I (2 uur)

€ 249,00

Je gaat in een professionele opname studio, jouw lied met backingtrack (mp3 of wav indien aanwezig), opnemen onder begeleiding van een professioneel geluidstechnicus. Dit pakket is inclusief ontvangst, opnames, begeleiding, gebruik apparatuur,  Een basis mix en afleveren van een mp3, en duurt ongeveer 2 uur  Wij leveren gratis de backingtrack (indien beschikbaar) aan voor bestaande liedjes.
Studio Deal II (4 uur)

Prijs via offerte vanaf € 375

Je krijgt een halve dag (ochtend of middag) om onder vakkundige begeleiding van een allround technicus jouw lied op te nemen. De eigenaar van de studio staat klaar om jou, indien nodig, van deskundig advies of productie tips te voorzien. Dit pakket is inclusief ontvangst, opnames, begeleiding, gebruik apparatuur, een basis mix en afleveren van een mp3 en /of WAV bestanden, en duurt  4 uur. Je bent welkom om eigen muzikanten mee te nemen of gebruik te maken van een backingtrack /orkestband. Wij leveren gratis de backingtrack aan (indien beschikbaar) voor bestaande liedjes.

 

Sale!

Orkestband Basis

€ 300,00 € 275,00
Sale!

Orkestband Basis

€ 300,00 € 275,00

Met dit pakket bestelt u een kwalitatief goede orkestband incl. 1 revisie ronde, bedoeld voor particulier gebruik. Zoveel als mogelijk worden uw wensen in de orkestband verwerkt.
Studio Deal Complete

Prijs via offerte vanaf € 875,-

Met dit complete pakket schrijven wij jouw eigen speciale lied op maat. Muziek en tekst. Vervolgens ga je met dit lied 4 uur de studio in om een geweldig klinkende opname te maken. Eventueel met eigen muzikanten (niet inbegrepen) of met een door ons gemaakte backingtrack. Dit pakket is inclusief
- Schrijven van de muziek
- Schrijven van de tekst
- Maken van een demo backingtrack
- 4 uur opname tijd in de studio
-  geluidstechnicus
- Gebruik apparatuur en een basis mix
- Eind opname op mp3 of WAV

Good Idea!

Crowdfunding Voor De Kunst

€ 0,00
Good Idea!

Crowdfunding Voor De Kunst

€ 0,00

Altijd al die grote wens gehad om eens een eigen liedje op te nemen? Een lied te laten schrijven voor dat ene schoolproject, of een ander mooie en/of bijzonder muzikale wens in vervulling te laten gaan?

..dan is je budget vaak 1 van de eerste dingen waar je naar kijkt, en die kan soms flink tegenvallen. Zijn de prijzen hier misschien net buiten je bereik, maar heb je een aardig netwerk, familie of vrienden kring, die jou idee een warm hart toedragen? Dan is CROWDFUNDING misschien wel iets voor jou

Meer info? Neem een kijkje op:
https://www.voordekunst.nl/

Voor meer informatie stuur je een e-mail naar info@studiobarne.nl