• Een lied voor elke gelegenheid
  • Wij werken samen met professionele componisten en singersongwriters
  • Combi Deals

Voorbeelden Muziek Op Maat

Een aantal voorbeelden van door ons gemaakte muziek, ingezongen liedjes en andere audio bestanden.
Wilt u een overzicht van alles wat wij maken? Stuur dan een e-mail naar info@studiobarne.nl met als onderwerp: Portfolio


Een Lied Op Maat

Toen een van onze klanten een baby verwachten, mochten wij een mooi geboorte lied schrijven voor de nieuwe wereld burger.  Singer-songwriter Suus nam de honneurs waar, en zong het liedje in. Wat resulteerde in een prachtig eind product.

 

 


Een Cover Op Maat

Eddie wilde graag een cover inzingen van "Verdronken Vlinder", dus maakten wij voor hem een eigen orkestband, namen de vocals op in onze studio, maakten daar wat green-screen opnames bij, en voegden het geheel samen tot een heuse video clip.

Muziek Op Maat

Heb jij een mooie zelf geschreven tekst, en wil je daar graag muziek bij? hieronder vind je een voorbeeld van wat Studio Barne voor je kan betekenen.

Bea schreef een mooie tekst over haar vader, waar wij vervolgens de muziek bij schreven. Zangeres Marieke, zong het liedje in, en met een bijpassende video om het plaatje compleet te maken, vormde het geheel een mooi persoonlijk document.


Muziek Op Maat

Ron vroeg ons zijn prachtig zelf geschreven tekst over een jeugd vriendschap in Zeeland, op muziek te zetten. Singer-songwriter Elliot wist de essentie van de tekst in een prachtige melodie te vangen en song ook zelf op professionele wijze de demo in.