• Een lied voor elke gelegenheid
  • Wij werken samen met professionele componisten en singersongwriters
  • Combi Deals

Corona update

"Wat betreft de Corona-maatregelen: In de studio is genoeg ruimte om afstand te houden voor maximaal 4 personen. De producer/technicus zit in de controle room en zit daarom op veilige afstand. De muzikanten kunnen genoeg afstand houden tijdens de opnames en eventueel kunnen ze in de relax ruimte hun pauzes doorbrengen zodat het contact zo min mogelijk is. Bij binnenkomst zal de technicus zoveel mogelijk voorbereiden en uitleggen hoe we het beste kunnen handelen. "

APPARATUUR & SPECIFICATIES

Interface:
Apogee Ensemble Thunderbolt
24 channel, 24-bit/196kHz A/D conversion

DAW:
Logic Pro X & Avid Pro tools
Incl plugins van Waves, Fabfilter, Slate Digital, iZotope, etc

Monitoring:

Genelec 1031a Genelec 1092A (sub) Dynaudio BM6a 

Koptelefoons: 

Beyerdynamic DT990 pro Beyerdynamic DT770 pro

Microfoons

Drums:
70’s Ludwig super classic maple

Piano’s:
Rippen upright akoestische piano
Yamaha p90 stagepiano

Akoestische Gitaren:
Yamaha cpx500II
James Neligan

Elektrische Gitaren:
Gibson studio Les Paul
London City Telecaster Comet MK I
Squier Telecaster Custom

Basgitaren:
Fender Precision diamond anniversary
OLP MM2

WELKOM BIJ SOUNDBIRD STUDIO

Vlak bij de A2 in het midden van Nederland vindt u de Soundbird Studio van Martin Kuipers en Onne Crezee. Hier kun je terecht voor het opnemen, mixen en masteren van jouw lied op maat.

De studio bestaat uit een control room, voorzien van alle benodigde apparatuur, en een live room van ±  40 m² met een hoog plafond (4 m. op het hoogste punt).

De ruimtes hebben een lichte sfeervolle uitstraling. Door het hoge plafond is de live room uitstekend geschikt voor drumopnames of andere akoestische instrumenten. Daarnaast is de live room ook groot genoeg om met een hele band tegelijk op te nemen. 

Voor een opnamedag zetten we alles netjes voor je klaar en kunnen we ons samen richten op het vinden van de juiste sound voor jouw project.

Alles onder de zeer deskundige leiding van producer Onne en producer/ geluidstechnicus Martin, die gaan voor 100% tevredenheid.