• Een lied voor elke gelegenheid
  • Wij werken samen met professionele componisten en singersongwriters
  • Combi Deals

Een orkestband op maat

Een nieuwe orkestband voor een bestaand nummer om lekker met mee te zingen? Of  een gearrangeerde backingtrack voor één van uw eigen composities? Alles kan. Wij produceren uw orkestband op maat, voor elke gelegenheid, en voor een scherpe vaste prijs.

Via onze Cubase Pro software en een omvangrijke database aan super realistisch klinkende instrumenten en geluiden,  creëren wij voor u op professionele wijze de muziekband voor uw eigen lied of nummer naar keuze

Met onze mooie virtuele piano's, overtuigend klinkende drums, strijkers, orgels,  gitaren, koperblazers en noem het maar op, heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan instrumenten.

Voor een vaste prijs hebben wij een basis pakket al voor u samengesteld. Wilt u meer de vrije hand en een volledig op maat gemaakte orkestband, dan werken wij ook op basis van een offerte.

 

Voorbeeld

Onze producent

Onze orkestbanden Worden geproduceerd door Dick. Een erkend beroepspianist en muziekvirtuoos.  Dick heeft een ruime muzikale ervaring, speelde in coverbands en begeleide tal van zangers en zangeressen. Als pianist speelde hij live op locaties als:  Grand Hotel Krasnapolsky, Hotel Pulitzer te Amsterdam en Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag


Basis Orkestband slechts € 275!

Sale!

Orkestband Basis

€ 300,00 € 275,00
Sale!

Orkestband Basis

€ 300,00 € 275,00

Met dit pakket bestelt u een kwalitatief goede orkestband incl. 1 revisie ronde, bedoeld voor particulier gebruik. Zoveel als mogelijk worden uw wensen in de orkestband verwerkt.


Offerte Orkestband Op Maat?

Het instapmodel voor een orkestband Op Maat is € 375

Via onderstaand formulier vraagt u bij ons een offerte aan voor een orkestband op maat. 

Met dit pakket bestelt u een orkestband geheel op maat gemaakt voor u. Wij brengen uw wensen en ideeën in kaart en gaan daarmee aan de slag. 

U krijgt per offerte 2 revisie rondes.

Vul in het berichtenveld in wat uw wensen zijn. Gebruik evt de knop "Bestand kiezen" om extra documenten bij te voegen.

 

Extra's zoals bijvoorbeeld achtergrond koortjes zijn tegen meerprijs op aanvraag bij te bestellen.  Voor meer informatie over orkestbanden kunt u contact opnemen via info@studiobarne.nl

 

Disclaimer! onze orkestbanden worden digitaal gemaakt via de computer met zogenaamde Virtual Instrument. Dit is bijna niet van echt te onderscheiden, maar een getraind oor zal horen dat de instrumenten niet live zijn ingespeeld.