Wij maken jouw video op maat

Naast een lied op maat ook een video op maat? Wij maken karaokevideo's voor in de karaokebar of  voor op dat ene familiefeest. wil je dat de hele familie kan mee zingen? Met Video Editing van Studio Barne maken we de mooiste, leukste of feestelijkste karaoke video’s. Ook met jouw eigen muziek en tekst.

Een uniek verjaardagscadeau of een mooi aandenken aan iemand die er niet meer is. Wil je eigen tekst en/of foto’s terug zien? Alles kan, en niets hoeft.  Net wat jij wilt.  Studio Barne doet het.

Een lied met een video laten maken?  Zoek niet verder. Wij doen Karaoke video's met de songtekst op het scherm of maken een video met jouw eigen persoonlijke foto's en inbreng.

Een enkele karaokevideo heb je al vanaf  €99.
In combinatie met het pakket Tekst Op Maat nu slechts voor €189,-

Een muziek video clip

 Wil je het iets professioneler aanpakken, en een heuse muziek video/clip bij jouw eigen lied?  Ook dat kan. Wij maken mooie sfeer video's met bewegende beelden die in elkaar overlopen. Wil je de hoofdrol in je eigen video clip?  Wij maken video-opnames met het bekende "green screen" effect of live op (een mooie) locatie. 

Voor dit soort op maat video's, werken we op basis van een offerte vanaf € 199,-
We stemmen deze geheel af op uw eigen wensen.

Wilt je meer informatie of een video aanvragen? Stuur een email naar info@studiobarne.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

VOORBEELDEN

Met deze video projecteren we de voor jouw gemaakte tekst op de maat van de muziek op het scherm. De video heeft een vaste achtergrond (foto / kleur) met animatie (bijvoorbeeld: sterren, bellen of sneeuw). Persoonlijke inbreng door bijvoorbeeld het aanleveren van een eigen foto mogelijk.

Sale!

Karaoke Combi Deal

€ 199,00 € 189,99
Sale!

Karaoke Combi Deal

€ 199,00 € 189,99

Een combinatie van de pakketten:

- Tekst Op Maat
- Karaoke Video Op Maat
Video Op Maat

Offerte vanaf € 199,-