• Een lied voor elke gelegenheid
  • Wij werken samen met professionele componisten en singersongwriters
  • Combi Deals

JOUW VIDEO OP MAAT - VIDEO EDITING

Naast een lied op maat ook een video op maat? Wij maken korte videoclips van jouw eigen of door ons gemaakte liedjes. Een uniek verjaardagscadeau of een mooi aandenken aan iemand die er niet meer is. Studio Barne Video Editing maakt filmpjes met of zonder jouw eigen inbreng. Wil je eigen tekst en/of foto’s terug zien? Alles kan, en niets hoeft.  Net wat jij wilt. Iets voor in de karaokebar of wil je dat de hele familie kan mee zingen? Met Video Editing van Studio Barne maken we de mooiste, leukste of feestelijkste karaoke video’s. Ook met jouw eigen muziek en tekst.

Een enkele video heb je al vanaf  €69,95.
In combinatie met een Lied-Op-Maat-Basis al vanaf €120,-


Wilt je meer informatie of een video aanvragen? Stuur een email naar info@studiobarne.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

BACKINGTRACKS MP3

Jouw lied op maat klinkt natuurlijk veel beter met een goede muziekband. Wij hebben toegang tot honderden  backingtracks (muziek zonder zang) van populair hit repertoire, maar ook vele gouwe oude nummers. Voor een meerprijs van slechts €4,99 leveren wij een MP3 bestand van de juiste backingtrack. In combinatie met een Lied op maat, maar ook los leverbaar. Backingtracks zijn ook in verschillende versies leverbaar. Bijvoorbeeld met zanglijn of achtergrond koor, maar ook een hogere of lagere pitch zodat de muziek precies past bij jouw stem.

 

Meer informatie? Stuur een email met je vraag naar info@studiobarne.nl

VOORBEELDEN

Backing Track

€ 4,99

Backing Track

€ 4,99

Muziek band zonder zang