• Een lied voor elke gelegenheid
  • Wij werken samen met professionele componisten en singersongwriters
  • Combi Deals

Wij maken jouw video op maat

Naast een lied op maat ook een video op maat? Wij maken karaokevideo's voor in de karaokebar of  voor op dat ene familiefeest. wil je dat de hele familie kan mee zingen? Met Video Editing van Studio Barne maken we de mooiste, leukste of feestelijkste karaoke video’s. Ook met jouw eigen muziek en tekst.

 Daarnaast maken we ook sfeervideo's. korte videoclips van jouw eigen of door ons gemaakte liedjes. Een uniek verjaardagscadeau of een mooi aandenken aan iemand die er niet meer is. Wil je eigen tekst en/of foto’s terug zien? Alles kan, en niets hoeft.  Net wat jij wilt.  Studio Barne doet het.

Een lied met een video laten maken?  Zoek niet verder. Wij doen Karaoke video's met de songtekst op het scherm of maken een video met jouw eigen persoonlijke foto's en inbreng.

Een lied met video

Een enkele karaokevideo heb je al vanaf  €59,95.
In combinatie met het pakket Tekst Op Maat nu slechts voor €150,-


Wilt je meer informatie of een video aanvragen? Stuur een email naar info@studiobarne.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

VOORBEELDEN

Karaoke Video Op Maat

€ 75,00

Karaoke Video Op Maat

€ 75,00

Met deze video projecteren we de voor jouw gemaakte tekst op de maat van de muziek op het scherm. De video heeft een vaste achtergrond (foto / kleur) met animatie (bijvoorbeeld: sterren, bellen of sneeuw). Persoonlijke inbreng door bijvoorbeeld het aanleveren van een eigen foto mogelijk.

Sale!

Karaoke Combi Deal

€ 175,00 € 159,98
Sale!
Sale!

Karaoke Combi Deal

€ 175,00 € 159,98

Een combinatie van de pakketten:

- Tekst Op Maat
- Karaoke Video Op Maat

Sale!

Muziek Video Op Maat

€ 210,00 € 199,00
Sale!
Sale!

Muziek Video Op Maat

€ 210,00 € 199,00

Met dit pakket krijg je een sfeer video van jou eigen lied. De video wordt op gemaakt uit een afwisseling van foto's en bewegende beelden, die middels zo genaamde "transisions" in elkaar overvloeien. Om de video meer persoonlijk te maken, kunt u uw eigen foto's en beelden aanleveren. Let op! Voor het aanleveren van eigen foto's, geld een maximum van 25-30 foto's