• Een lied voor elke gelegenheid
  • Wij werken samen met professionele componisten en singersongwriters
  • Combi Deals

Met onze zangers en zangeressen  geven wij al jouw gedachten, verlangens, dromen en levensovertuiging een stem.  Beluister de verschillende zangstemmen op deze pagina en kies welke stem  het beste past bij jouw project.  Vervolgens laten we jouw lied professioneel inzingen door een van onze zangers of zangeressen. De opname wordt tevens gemixt en gemasterd.

Elliott

Deze Amersfoortse singer-songwriter was al vanaf jonge leeftijd enthousiast bezig met eigen liedjes schrijven. Met zijn band The Elite treed hij regelmatig op in en rond omgeving Amersfoort. Solo gaat hij onder de naam Emb-S en zingt hij zowel Engels- als Nederlandstalig.

 


Robert

Als front-man van de Robert Jay Band, heeft deze singer-songwriter en componist zijn sporen meer dan verdiend.  Zijn meesterwerk uit 1994  "Red Bullet" werd in 2019 met succes opnieuw uitgebracht.  Zoek je een warme heldere stem met een bluesy touch, dan is Robert je man.

 

 


Ger

Maak kennis met Nederlandstalig zanger Ger Edwards. Luisterliedjes, kleinkunst & Nederpop smelten naadloos in elkaar over. Qua warmte en timbre lijkt zijn stem lijkt enigszins op die van Benny Neyman. Hij wordt dan ook vaak gevraagd nummers van hem te zingen, zoals Waarom Fluister ik je naam nog,  en vele anderen.

 

Richard

Singer-songwriter Richard  timmert al een tijdje aan de weg. Als zijn alter ego Mr. Kabuki maakt hij elektronische alternatieve rock met Indische invloeden. Zijn onmiskenbaar  krachtige stemgeluid, leent zich echter ook uitstekend voor pop / rock of ballad.  

 


Marieke

Singer-songwriter Marieke neemt je graag mee in het verhaal van het lied. Ze is een allround zangeres en zingt kleinkunstliedjes, pop/jazz, gevoelig of luchtig, dynamisch of ingetogen. In Augustus 2021 kwam haar eerste EP "LEVENSECHT" uit.  Een warm stemgeluid gecombineerd met tekstbeleving zorgt voor muziek die binnenkomt.

 


André

Deze tekstdichter, woordkunstenaar en componist weet als geen ander de emotie te vatten in een lied of "Spoken Word" met impact. André’s composities kenmerken zich door het voornamelijk gebruik van zijn stem als instrument.  Als zanger, stemacteur of voice-over, is dit een stem die je raakt.

 

 

Wendy

Wendy is een jazzy zangeres, singer-songwriter en docent muziek. Ze  studeerde af aan het conservatorium en zong de afgelopen jaren in de band The Ninth Bar. Met een rugzak vol aan techniek, muzikale kennis, plezier en zelfexpressie, staat ze klaar om uw lied op de mooist mogelijke manier vocaal te vertolken.


Cas

Muziek is altijd mijn passie geweest. In mijn jeugd heb ik verschillende stijlen mee gekregen en daarom ook een brede interesse. Of het nu ging om UB40 of Celine Dion, het raakte me op verschillende manieren. Al vroeg had ik door dat ik ook mensen wilde raken met mijn stem.