• Een lied voor elke gelegenheid
  • Wij werken samen met professionele componisten en singersongwriters
  • Combi Deals

Met onze zangers en zangeressen geven wij al jouw gedachten, verlangens, dromen en levensovertuiging een stem.  Deze singer-songwriters pur sang, weten jouw wensen en ideeën te vertalen naar de mooiste liedjes. Ieder in zijn of haar eigen stijl. Beluister de verschillende zangstemmen op deze pagina en kies welke stem en/of stijl het beste past bij jouw project.  Wil je jouw lied professioneel laten inzingen door een van onze zangers of zangeressen?  Wij maken professionele opnames, welke bovendien gemixt en gemasterd worden aangeleverd.

Elliott

Deze Amersfoortse singer-songwriter was al vanaf jonge leeftijd enthousiast bezig met eigen liedjes schrijven. Met zijn band The Elite treed hij regelmatig op in en rond omgeving Amersfoort. Solo gaat hij onder de naam Emb-S en zingt hij zowel Engels- als Nederlandstalig.Wendy

Wendy is een jazzy zangeres, singer-songwriter en docent muziek. Ze  studeerde af aan het conservatorium en zong de afgelopen jaren in de band The Ninth Bar. Met een rugzak vol aan techniek, muzikale kennis, plezier en zelfexpressie, staat ze klaar om uw lied op de mooist mogelijke manier vocaal te vertolken.

 


Kiki

Kiki komt uit Utrecht en maakt muziek en andere kunst onder de naam zuurpruimpje.  Ze is singer-songwriter pur sang. Schrijft en produceert haar eigen muziek. Kiki begon als kind al met het schrijven van nummers, toen in het Engels, en nu ook veel in het Nederlands. Naast schrijven zingt zij ook al van jongs af aan en begeleid haarzelf daarbij op de gitaar of piano.  Kiki heeft een herkenbare eigen stijl. 


André

Deze tekstdichter, woordkunstenaar en componist weet als geen ander de emotie te vatten in een lied of "Spoken Word" met impact. André’s composities kenmerken zich door het voornamelijk gebruik van zijn stem als instrument.  Als zanger, stemacteur of voice-over, is dit een stem die je raakt.

 


Marieke

Singer-songwriter Marieke neemt je graag mee in het verhaal van het lied. Ze is een allround zangeres en zingt kleinkunstliedjes, pop/jazz, gevoelig of luchtig, dynamisch of ingetogen. In Augustus 2021 kwam haar eerste EP "LEVENSECHT" uit.  Een warm stemgeluid gecombineerd met tekstbeleving zorgt voor muziek die binnenkomt.


Niek

Muziek is altijd al geweest waar deze Amersfoortse jazzmuzikant  voor leeft. Hij begon als saxofonist, maar is steeds meer all-round muzikant geworden; hij componeert en zingt steeds meer en wordt daarin professioneel begeleid op het Koninklijk Conservatorium. Zijn stijl is warm, verhalend en puur.  Met zijn zwoele, donkere stem geluid, geeft hij jouw lied een warm romantisch randje 

 


Cas

Muziek is altijd zijn passie geweest. In zijn jeugd kreeg hij verschillende stijlen mee, en daarom ook een brede interesse. Of het nu ging om UB40 of Celine Dion, het raakte hem allemaal op verschillende manieren. Al vroeg wist hij: Ik wil ook mensen raken mijn stem. In 2020 kwam zijn debuut single 'A Better Me' uit gevolgd door zijn eerste album "Getting To Know Me" in 2022

 


Suus

Suus is een 20-jarige singer-songwriter, die studeert aan de Rockacademie in Tilburg. Ze  schrijft met regelmaat in opdracht voor diverse artiesten, bedrijven en ander gezelschap. Van Rock naar Jazz naar Nederpop tot R&B.  In haar Nederlandse en Engelstalige teksten maakt ze graag gebruik van lichte humor en sfeervolle metaforen.


Ger

Maak kennis met Nederlandstalig zanger Ger. Luisterliedjes, kleinkunst & Nederpop smelten naadloos in elkaar over. Qua warmte en timbre lijkt zijn stem lijkt enigszins op die van Benny Neyman. Hij wordt dan ook vaak gevraagd nummers van hem te zingen, zoals Waarom Fluister ik je naam nog,  en vele anderen.

 

 


Marijn

Marijn heeft altijd al een diepe fascinatie gehad voor hoe de mens kijkt op zichzelf en de wereld. De muziek die hij schrijf, heeft dan ook vaak een diepere boodschap. Iets waarmee hij mensen hoop te raken. Deze singer-songwriter draagt die boodschap dan ook graag uit door middel van zang, rap en/of spoken word, begeleid door jazzy harmonieën en saxofoon. Vaak komen daar veel metaforen en beeldspraak aan te pas..