Het is jouw lied. En jouw lied moet alle aandacht krijgen die het verdient.

Hier bij Wooden Cup Studio vind je de ruimte om jouw lied precies die aandacht te geven.

Recording

In de controle room van Wooden Cup Studio hebben we alles wat nodig is om een kwalitatief hoge opname van jouw lied te maken.  

Voor jou hebben we een mooie opnameruimte met vocal booth, instrumenten en versterkers, goede afluistering, en daarnaast natuurlijk een klein arsenaal aan microfoons, preamps en ander moois.

Kom je alleen? -of met een hele band tegelijk? Alles is mogelijk.

* Wooden Cub studio kan alleen geboekt worden vanaf een dagdeel (ochtend of middag) = 4 uur.

Welkom

In een prachtige groene polder ergens in het midden op de lijn van Amsterdam naar Utrecht, vind je studio Wooden Cup. Een verwijzing naar de achternaam van eigenaar Theo. Voor velen dé plek om geïnspireerd muziek te maken.

Naast ervaring en expertise kun je in de studio  gebruik maken van de instrumenten die er staan. Zo is er een vintage 60's Pearl drumsetje met Zidjan K-series bekkens, 90's Fender Buizen amps, 70's Gibson LP, 60's Philichorda, 80's analog synths, Tele's; Martin D15,  en zijn er stapels gitaareffecten.

Er is voldoende parkeerplek en ruimte om een balletje te trappen. Eenmaal binnen is er koffie, een koelkastje voor de lunch en een oven voor de pizza.

Aarzel niet maar  boek een opname sessie van een middag of ochtend, en treed zo in de voetsporen van o.a Blaudzun, John Coffey, Ponoka en de Handsome Poets